Szolgáltatások

Könyvelés

Ön laikusként is elszédül a pénzügyi-, számviteli hírek tömkelegétől és fel sem foghatja miért olyan bonyolult az adórendszer hazánkban? Nos, Ön nincs egyedül. Ezért van szüksége profi könyvelőre!

Könyvelési szolgáltatásunk a személyes kapcsolattartás és az azonnali információadás előnyeit igyekszik kihasználni még akkor is, ha ügyfeleink távkönyvelést vagy online könyvelést választanak.

Amennyiben a könyvelési anyagokat személyesen adják le, azt munkatársaink ügyfélszolgálatunkon veszik át vagy egyedi igény alapján akár a megbízó telephelyén. Az anyagok eljuttatása postai úton is lehetséges vagy elektronikus formában, számítógépes rendszerünkön keresztül.

A naprakész könyvelési opciónk kézenfekvő előnye, hogy a folyamatosan érkező anyagokból a könyvelés a mindenkori, pillanatnyi állapotot tükrözi. A kapcsolattartás így megtérül, hiszen az információáramlás folyamatos és kétirányú.

 

Bérszámfejtés

Bérszámfejtő rendszerünk lehetőséget nyújt vállalkozása munkavállalóinak adatainak nyilvántartására, karbantartására, illetve különböző kimutatások elkészítésére. A tulajdonképpeni számfejtés - a könyvelőprogram integrálásának köszönhetően - hibamentesen és gyorsan készülhet el.

Külön igény esetén személyesen is eljárunk Ügyfeleink nevében bérügyeik intézésében a különböző hatóságoknál, hivataloknál.

A bérszámfejtés elkészítéséhez adatok továbbítása ügyfélszolgálatunkra valamint az elkészített számfejtési anyagok visszaküldése ugyancsak megoldható személyes találkozás, postai küldés vagy elektronikus adatküldés keretében.

 

Tanácsadás

Tanácsra van szüksége? Könyvelője nem tud, vagy nem akar megfelelő megoldást találni problémáira, kérdéseire? Úgy érzi a hatóságok ide-oda küldözgetik, packáznak Önnel?

Mi készséggel állunk rendelkezésére. Ne feledje; több szem többet lát! És mi sem vagyunk tévedhetetlenek, ezért ha nem vagyunk biztosak a megoldásban, mi is tanácsot kérünk. Mindenáron arra törekszünk, hogy megtaláljuk ügyfeleink számára a lehető legjobb és legmegnyugtatóbb megoldást. Hiszen Ön ezért fizet! Így mi keményen megdolgozunk a díjunkért!

 

Szabályzatok

Már nem ismeri ki magát az újabbnál újabb, bonyolultabbnál bonyolultabb szabályzatok tengerében? Mindig újabb bírságolási okokat hall az ismerősöktől?

Kérje a segítségünket! Mi tudjuk, milyen szabályzatokkal kell rendelkeznie egy gyógyszertárat működtető vállalkozásnak. És azzal is tisztában vagyunk, mi ezek kötelező tartalma. Sőt, tudja mit; mi még személyre is szabjuk Önnek, ami a valóságot fogja mutatni, nem úgy, mint azok a könyvelők, akik egy ugyanolyan formanyomtatványt állítanak ki minden ügyfelüknek. Így nem az adóellenőrök veszik majd észre, hogy a valóságban egészen másképp történik a pénzkezelés, a leltározás, a könyvvezetés, mint a régi könyvelője által "elkészített" irományban.

 

Jogi ügyek

Önnek nyilván kisebb gondja is nagyobb, mint gyógyszertára szakmai irányítása és a gazdasági események adminisztrálása mellett még vállalkozása jogi ügyeivel is foglalkozni. Pedig a vállalkozás jogszabályoknak megfelelő működtetése alapvető feltétele a nyugodt alvásnak!

Hagyja, hogy ezt a gondot is levegyük a válláról! Amennyiben Önnek jogi kérdésekben van szüksége segítségre, jelezze nekünk. Ha nem tudunk segíteni, szerződéses ügyvédi iroda partnerünkhöz irányítjuk, ahol a legprofibb és leggyorsabb szolgáltatásban lesz része. Minden problémára van megoldás! Nem hiszi? Mi már tapasztalatból tudjuk!

 

Cégügyek

Unja már, hogy a hivatalok, hatóságok ide-oda küldözgetik? Úgy érzi a bürokrácia Ön ellen szőtt összeesküvést? A hivatalok mind ellenségesek Önnel szemben?

Kérjen fel minket hivatalos cégügyei intézésére és tapasztalni fogja, hogy a hivatalok a profiknak nem tudnak ellenállni. Szempillantás alatt intézzük el cégügyeit vagy a legpraktikusabb megoldást választjuk. Ön foglalkozzon vállalkozása szakmai irányításával! Hiszen abból él, nem a bürokrácia jóindulatából!

Website by www.peac.eu | info | contactPEAC.eu online everything