Magunkról

A mai világban már elengedhetetlen, hogy minden gyógyszertár könyvelése és bérszámfejtése precíz legyen. A növekvő versenyhelyzet és a romló gazdasági mutatószámok szükségessé teszik, hogy a gazdálkodást hozzáértő módon elemezzük, a könyvvezetést és a bérszámfejtést professzionális tevékenységgel végezzük, az adóhatósággal és a beszállítókkal körültekintően tartsuk a kapcsolatot.

Az Adventum Könyvelő Kft. ezen szempontok maximális figyelembe vételével nyújt komplett számviteli szolgáltatást gyógyszertárak részére. Hiszen a legcélravezetőbb a professzionalizmus elérése érdekében a specializálódás. Az Adventum Könyvelő Kft-t olyan szakemberek hozták létre, akik évtizedet meghaladó tapasztalattal rendelkeznek a gyógyszertárak könyvelése- és működtetése területén. Munkatársaink felkészültsége, tapasztalata, és folyamatos továbbképzése a garanciája szolgáltatásunk kimagasló színvonalának.

Szolgáltatásaink kialakításánál a legfőbb szempont a diszkréció, a precizitás, és a professzionalizmus volt. Így minden Ügyfelünk biztos lehet benne, hogy a ránk bízott munka a legjobb kezekben van, azt maradéktalanul és körültekintően végezzük el. Ügyfeleink modul-szerűen választhatnak szolgáltatásainkból; az egyszerű könyvvezetéstől, a komplett naprakész könyvelési-, jogi ügyintézésig.

Bízunk benne, hogy amennyiben az Ön gyógyszertárat működtető vállalkozásának megbízható és precíz könyvelő partnerre van szüksége, megtisztel minket ajánlatkérésével!

Adventum Könyvelő Kft.

 

Álláslehetőség

Jelenleg nincs aktuális állásajánlatunk

Website by www.peac.eu | info | contactPEAC.eu online everything